Tots els pobles
EN

Inici> NOTÍCIES > Notícies de la indústria

BloombergNEF preveu un creixement anual del 30% per al mercat mundial d'emmagatzematge d'energia fins al 2030

Temps: 2022-04-12 Hits: 36

El mercat mundial d'emmagatzematge d'energia creixerà fins a desplegar 58 GW/178 GWh anuals el 2030, amb els EUA i la Xina representant el 54% de tots els desplegaments, segons les previsions de BloombergNEF.

L'informe de perspectiva del mercat d'emmagatzematge d'energia H1 2022 del grup es va publicar poc abans de finals de març. Tot i que es reconeix que els desplegaments a curt termini s'han esmorteït per les limitacions de la cadena de subministrament, hi haurà una taxa de creixement anual composta del 30% al mercat, va predir BloombergNEF.

BloombergNEF també va assenyalar que l'emmagatzematge de bateries d'ions de liti va aportar el 95% de la nova capacitat a escala de serveis públics a nivell mundial l'any passat, amb només "poques excepcions rares", com ara tres nous sistemes d'emmagatzematge d'energia d'aire comprimit a la Xina per un total de 170 MW/760 MWh.

La firma espera que el liti mantingui aquest control al mercat durant els propers anys, esperant que les bateries de flux, les tecnologies electrotèrmiques i altres tecnologies de més llarga durada encara es mantinguin limitades a petits projectes pilot o amb finalitats especials. No obstant això, en el futur, l'emmagatzematge d'energia de llarga durada podria ser un proveïdor de capacitat ferma sense emissions a les xarxes, va assenyalar BloombergNEF.

Desdoblament
LÍNIA