Tots els pobles
EN

Inici> NOTÍCIES > Notícies d'empresa

Smart power: solució d'energia solar integrada de Rika Solar

Temps: 2022-04-29 Hits: 39

Smart power: solució d'energia solar integrada de Rika Solar

 

Rika Solar és fabricant professional de bateries de liti i proveïdor de solucions per al sistema d'energia solar a la Xina, dedicat a provisding segur, fiable i productes rendibles en sistemes d'energia solar per a clients d'arreu del món. El negoci implica electricitat domèstica, emmagatzematge d'energia solar de vehicles i altres sistemes fotovoltaics solars.       

 

Rika Solar's productes principalment incloure: litibatteries, sinversor olars, sAixò éspanels i completa sAixò éskits de potència. Després d'anys de desenvolupament, Rika té una tecnologia bastant madura en bateries de liti per a l'emmagatzematge d'energia solar i s'està integrant verticalment en el sistema d'energia solar. A finals de 2021, més de 1.5 GWh de productes s'han servit a més de 100,000 usuaris, principalment a Europa, els Estats Units i el sud-est asiàtic. Amb productes d'alt rendiment i servei professional, Rika Solar és àmpliament elogiat entre els usuaris.

 

Rika Solar s'està esforçant per convertir-se en una empresa líder d'IoT que entengui el millor als usuaris i espera que cada cop més gent triï Rika Solar per a un món més net.

 

Per resoldre el problema del consum d'energia, Rika Solar is un savi elecció.

Desdoblament
LÍNIA